O nama

CrossFit Valhalla nastala je iz čiste ljubavi prema metodologiji i načinu života koji donosi CrossFit. Dva prijatelja koja uživaju u redovnom međusobnom throwdownu su odlučila proširiti svoje iskustvo i znanje na druge, te su u 2021. godini, nakon dobivanja svog CrossFit L1 certifikata, prvi put počeli raditi s klijentima 1-na-1. 

Milan Boćan

Bivši profesionalni vojnik, trenutni voditelj poslovnice i certificirani CrossFit L1 trener. Svojom pragmatičnosću i mirnoćom rješava sve probleme i stvara klijentima bazu skillova u rekordno brzom vremenu. Uz to, voli teški snatch više od života. Ukoliko ga želiš izazvati na throwdown, odaberi metcon u kojem se nalazi Assault Bike i dumbbell box step-overi – pobjeda ti je zagarantirana :). 

Andrej Ilišin

Bivši hodajući tuljan od 140kg, sada relativno fit ‘umirovljeni’ poduzetnik. Također certificirani CrossFit L1 trener koji je totalna suprotnost svom kolegi. Assault bike i BJO obožava, ali bodyweight movementi su nešto što mu stvara veći pritisak od rješavanja sinove domaće zadaće iz kemije. Obožava smišljati progresije i planirati trening klijentima koji se tek upoznaju s CrossFit metodologijom.

zvuči zanimljivo?