Online coaching

Naš online coaching program je dizajniran na način da se mi prilagođavamo tebi i tvom sportskom putu, te da te dovedemo tamo gdje želiš biti.
01.
Tjedni plan treninga
02.
Direktna komunikacija s trenerom
03.
Izrada programa samo za tebe i praćenje rezultata

Vježbaj Kad god želiš  Gdje god želiš

Bilo da imaš svoj home gym ili treniraš u konvencionalnoj teretani (ili možda CrossFit boxu?), mi prilagođavamo program tebi i opremi koju imaš na raspolaganju. 

Svaki individualizirani program je prilagođen specifičnim ciljevima klijenta.

  • Ako želiš izgubiti nešto kilograma – nema problema
  • Ako želiš naučiti skillove poput bar muscle up-a, toes to bar, handstand walk-a – nema problema.
  • Ako želiš naučiti ili poboljšati svoje olimpijske liftove – nema problema.
  • Ako želiš dovesti svoje tijelo u optimalnu kardiovaskularnu formu i biti dovoljno snažan/snažna za sve životne situacije – NEMA PROBLEMA!

CrossFit je stil života koji mi, treneri, živimo 24/7. Uvijek ćemo ti biti na raspolaganju i pratiti te na tvom putu do zadanog cilja. 

Kako to

funkcionira

01.

Intro konzultacija s trenerom
Naš coaching proces starta sa in-depth konzultacijom.

Za online/remote klijente, to znači video poziv od cca 30 minuta gdje ćemo proći kroz tvoje ciljeve i povijest treniranja. Identificirat ćemo životne prepreke koje te možda koče, i odrediti optimalan raspored treninga.

02.

Pregled kvalitete pokreta
Nakon konzultacije, prebacit ćeš se u gym gdje ćemo odraditi screening raznih pokreta - od mobilnosti do pokreta specifičnih za sport tipa snatch ili muscle up (ukoliko ih možeš/znaš napraviti)

03.

Kreiranje individualnog programa
Nakon toga, tvoj trener će uzeti sve dostupne informacije i zajedno s TOBOM izraditi program koji će ti pomoći ispuniti tvoje ciljeve. To uključuje izradu sistema koji će se pobrinuti da ostaneš na pravom putu, i naučiti te kako hendlati situacije koje su možda van tvoje komfor zone.

Kako to

Funkcionira

01.

Intro konzultacija s trenerom

Naš coaching proces starta sa in-depth konzultacijom.

Za online/remote klijente, to znači video poziv od cca 30 minuta gdje ćemo proći kroz tvoje ciljeve i povijest treniranja. Identificirat ćemo nekakve životne prepreke koje te možda koče, i odrediti optimalan raspored treninga.

02.

Pregled kvalitete pokreta

Nakon konzultacije, prebacit ćeš se u gym gdje ćemo odraditi screening raznih pokreta - od mobilnosti to pokreta specifičnih za sport tipa snatch ili muscle up (ukoliko ih možeš/znaš napraviti)

03.

Kreiranje individualnog programa

Nakon toga, tvoj trener će uzeti sve dostupne informacije i zajedno S TOBOM izraditi program koji će ti pomoći ispuniti tvoje ciljeve. To uključuje izradu sistema koji će se pobrinuti da ostaneš na pravom putu, i naučiti te kako hendlati situacije koje su možda van tvoje komfor zone.

Zvuči zanimljivo?

Cijena individualiziranog online coachinga je 100€/mjesec. To uključuje sve već navedeno + plan prehrane sukladan tvojim ciljevima.